12. november 2021
Skiløyper

OHF venter i spenning på kjennelse i brøytesaken på Nordfjellstølen i Valdres

Dette er en relevant sak for skiløypekonflikten i Gjevilvassdalen.

Etter flere omganger i rettsapparatet har saken om brøyting på Nordfjellstølen vært kjørt i Valdres jordskifterett i oktober 2021.

Brøyting vil medføre store ulemper for flertallet av hytteeiere og skientusiaster, og vil i tillegg virke negativt på natur- og friluftsinteresser i området. Vinterbrøyting helt opp til snaufjellet vil medføre store ulemper for de hyttene som ligger nedenfor og inntil dagens vinterparkering. Disse vil miste sin direkte tilgang til løypenettet på fjellet.

Rettsmøtene ble avholdt i september og jordskiftedommer tok sikte på å komme med en kjennelse i løpet av oktober, det måtte de gi opp pga. stort arbeidspress. Nå er planen å komme med en kjennelse i løpet av november.

Resultatet vil bli lagt ut på bilfritt.net så snart kjennelsen kommer.

Se flere artikler

Se alle artikler
17. desember 2021
Ny organisering av skiløypearbeidet i Oppdal

Et enstemmig kommunestyre foreslo i dag ny organisering av skiløypenettet i Oppdal.

Les mer
1. desember 2021
Relansering av Oppdal Hytteforening

Oppdal Hytteforening er kampklare med nye koster i styret, nye vedtekter, ny infrastruktur, ny nettside og ny visuell profil.

Les mer
26. november 2021
Samarbeidsprosjektet for skiløypa på Gjevilvassvegene!

Fritidsinnbyggere, grunneiere og fastboende står sammen i kampen for å redde en unik seterdal. Støtt arbeidet med å få skiløypa tilbake på Gjevilvassvegene.

Les mer

Bli medlem

Oppdal Hytteforening skal være en aktiv part i forhold til kommunen og politikerne. Vi skal snakke hytteeiernes sak, være en pressgruppe og en viktig ressurs for fritidsinnbyggerne i Oppdal. For å klare dette, må vi være mange sammen!

Kontakt oss

Fyll ut det digitale skjemaet slik at vi kan besvare deg fortest mulig

Takk! Meldingen din har blitt sendt
Ups! Noe gikk galt, vennligst prøv igjen..